6. simpozij “Najčešći infektivni sindromi - ambulantni pristup”

#simpozij#infektivne bolesti

Admin 05.03.2023.

Poštovani kolegice i kolege primarne zdravstvene zaštite i svi ostali zainteresirani za infektivne bolesti, u ime Sekcije mladih Hrvatskog društva za infektivne bolesti HLZ-a i Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, velika nam je čast pozvati vas na tradicionalni 6. Simpozij „Najčešći infektivni sindromi - ambulantni pristup“ koji će se održati 25. ožujka 2023., uživo u Hotelu Academia u Zagrebu.

S obzirom na uspjeh prošlogodišnjeg multidisciplinarnog formata predavanja, i ove godine predavači i moderatori biti će liječnici iz područja infektologije, obiteljske medicine i mikrobiologije. Na ovaj način ponovno ćemo objediniti pogled primarne i sekundarne zdravstvene zaštite te naglasiti potrebu za suradnjom u zbrinjavanju bolesnika s najčešćim infektivnim sindromima.

Budući da tri godine od početka pandemije COVID-19 ponovno u fokus svakodnevne kliničke prakse dolaze mnoge infektivne bolesti (većina u obliku epidemija), ovim Simpozijem ih se želimo prisjetiti, saznati nešto novo o njima te doprinijeti usklađenom, pravovremenom i optimalnom odgovoru na njih.

Hvala vam unaprijed na potpori koja čini naš tradicionalni simpozij uspješnim i uzbudljivim.

Vrijeme i mjesto održavanja:
Subota 25. ožujka 2023. godine
Hotel Academia Zagreb
Ul. Ivana Tkalčića 88, 10000, Zagreb

U prilogu preuzmite program i pročitajte dodatne informacije o kotizaciji i načinu prijave.